Afscheidswedstrijd Henk Dirven woensdag 14 juni met Sparta Legends bij SSS

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Na een trainerscarrière van ruim 30 jaar neemt Henk Dirven afscheid van SSS en het trainersvak. 
 Dirven, bezig aan zijn 5e seizoen bij SSS heeft aangegeven na afloop van dit seizoen zijn trainerscarrière te zullen beëindigen.  Henk neemt hierbij afscheid van het amateurvoetbal in de regio die hem langs tal van clubs leidde.


Gezien de geweldige staat van dienst biedt SSS Henk een afscheidswedstrijd aan tussen een team van SSS dat bestaat uit spelers die begin deze eeuw 2x achter elkaar wist te promoveren en de Sparta Legends, die een aantal spelers herbergt waar Henk mee op het veld heeft gestaan.

Woensdagavond 14 juni zal bij SSS geheel in te teken staan van dit afscheid. Spelers, toeschouwers, bestuursleden van clubs waar Henk heeft getraind en overige belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom om bij Henk zijn laatste wedstrijd aanwezig te zijn en hem de hand te schudden.

De wedstrijd vangt om 20.00 uur aan. Voor de line-up verwijzen wij je naar de flyer hierboven.

We hopen op een grote opkomst om Henk uit te zwaaien.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren