Benefietconcert ten bate van stichting Als kanker je raakt brengt ruim 9 duizend euro op!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Theo Veerman

Afgelopen zaterdag heeft in de Grote- of Sint Lambertuskerk in de Strijen een bijzonder benefietconcert plaatsgevonden ten bate van stichting Als kanker je raakt, waaraan onder andere werd meegewerkt door Chr. Reiskoor ‘Holland zingt’ o.l.v. André van Vliet.

De ruim 300 bezoekers hebben genoten van mooie koorzang, afgewisseld met prachtige solo-optredens van de mezzo-sopraan Maria den Hertog en instrumentale intermezzo’s door Bert Kruis op orgel en Arjan en Edith Post op trompet. Namens de stichting Als kanker je raakt spraken Helena Telgenhof en Marieke Meerkerk en zij maakten met hun persoonlijke en indringende verhalen diepe indruk op de vele bezoekers. Deze avond heeft voor Als kanker je raakt hetgeweldig bedrag opgeleverd van € 9.250,-, waarmee de organisatoren uiteraard ontzettend blij en dankbaar zijn. Met dit prachtige bedrag kunnen zij weer nieuwe activiteiten organiseren, zoals de Ontmoetingsdagen ‘Als kanker je raakt’, kleinschalige themadagen, tieneractiviteiten, gastlessen op scholen etc. Op zaterdag 18 november 2023 vindt in verenigingsgebouw Salvatori in Strijen de Ontmoetingsdag ‘Als kanker je raakt’ plaats. Deze dag is laagdrempelig en bedoeld voor mensen die kanker hebben (gehad), hun naasten en nabestaanden en de toegang is gratis. Voor meer informatie over deze dag en over de stichting Als kanker je raakt: zie www.alskankerjeraakt.nl of bel met 06-28964266. U bent van harte welkom!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren