Tweekamp tussen de vutters FC Binnenmaas en de Posthoorn

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto BV de Posthoorn

De tweekamp tussen de Werkgroep FC Binnenmaas en de Posthoorn op vrijdag middag 16 juni j.l. was een mooi evenement om op te terug te kijken. De gasten waren met 7 spelers en een aantal supporters aangetreden voor de tweekamp. Vanuit de Posthoorn waren er 12 leden actief. Van een ieder, die geen officieel gemiddelde had, werd daar een inschatting van gemaakt, waaraan vervolgens het aantal te maken caramboles wed gekoppeld. Dit gebaseerd op 20 beurten, zodat de partij lengte niet te lang werden en er uiteindelijk o.l.v. Martin Verdoold, de wedstrijdleider en voorzitter, 4 rondes gespeeld.

Uiteraard werd er een sportieve strijd gestreden, maar bovenal genoot een ieder met volle teugen. Vooral de mensen van Werkgroep FC Binnenmaas, waarvan het voor enkelen soms meer dan 30 jaar geleden was, dat ze een keu hadden vast gehouden. De strijd ging op een neer met na elke ronde weer een nieuwe leider en uiteindelijk ging de thuisploeg met 127 tegen 106 er met de winst vandoor. Opmerkelijk was dat herintredend lid Franklin Verburgh een ieder en zichzelf verraste met een partij van 1,750 gemiddeld en daarmee het hoogste gemiddelde van de dag noteerde. Als bedankje kreeg Martin Verdoold voor b.v. de Posthoorn uit handen van de leider van Werkgroep FC Binnenmaas, Ben Steenhorst een mooi aandenken, als bedank voor de organisatie en de gastvrijheid.
Beiden spraken de intentie uit om dit een jaarlijks terugkerend evenement te maken.

Foto BV de Posthoorn

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren