60 jarig jubileum van biljart vereniging de Posthoorn in Maasdam

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Peter Boers van Honky Tonk overhandigt voorzitter Martin Verdoold een mooi aandenken - Foto de Posthoorn

Maasdam –  Afgelopen zaterdag vierde biljart vereniging de Posthoorn haar zestig jarig jubileum.In dit jubileum jaar werd al een dubbel Nederlands Kampioenschap Driebanden 2e en 3e klas kleine tafel georganiseerd. En ook waren in maart 3 Open Inloop Avonden, waar grote belangstelling voor was en wat heeft geleid tot een substantiële groei van het leden aantal.


Biljart vereniging de Posthoorn is opgericht op 1 september 1963 in de Posthoorn in Puttershoek vandaar ook de naam. Om dit te vieren werd er voor de leden en hun partners een Barbecue georganiseerd. Ook waren er een aantal genodigden, waaronder de voorzitter van het KNBB-district Rotterdam en enkele verenigingen. Uit handen van een aantal verenigingen ontving voorzitter Martin Verdoold een mooi bloemstuk, bloemen, een mooi gegraveerd bord en een plaquette.

Na het welkomstwoord, waarin door de voorzitter kort werd stil gestaan bij de historie en de leden werden bedankt voor hun lidmaatschap tijdens de Corona periode en hun inzet met de diverse vrijwilligers taken, kreeg het jubileum plotseling een romantische wending. Arnold van Son een van de enthousiaste leden vroeg om het woord en kreeg dat ook. Tot verrassing van een ieder en zeker van zijn vriendin Anneke, ging hij op de knieën en vroeg haar ten huwelijk. Na haar jawoord volgde een mooie kus ter bezegeling.

Met een nog feestelijkere stemming werd dit vervolgens gevierd met een drankje en ging de barbecue van start.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.