Korbatjo grijpt naast de punten

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Zaterdag 16 september stond de tweede speelronde voor de deur, dit keer tegen het voor Korbatjo bekende Movado uit Dordrecht. Ook Korbatjo 2 mocht aantreden in Dordrecht en wist hier de punten mee naar huis te nemen door met 13-16 te winnen van Movado 4. Ondanks dat de hoofdmacht vorige week een pak slaag kreeg, werd er positief teruggekeken op deze wedstrijd en met een goed gevoel aangetreden tegen Movado 1.

Korbatjo begon de wedstrijd, die onder leiding stond van scheidsrechter Van der Jagt, sterk door een 0-2 voorsprong te nemen door doelpunten van Alex de Reus en Aranka van Veen. Movado antwoordde daarna gelijk met rake tegendoelpunten, waarna het gelijk op ging. Movado nam het initiatief aan het einde van de eerste helft door 3 doelpunten snel achter elkaar te maken, Korbatjo had hier niet echt een antwoord op maar door twee rake schoten van Carlo van Veen kende de ruststand 9-5 in het voordeel van de thuisploeg.

Een duidelijke preek van hoofdcoach Marcel le Pair en een paar bidons water later kon het tweede bedrijf van start gaan. Korbatjo opende wederom erg sterk en wist door goals van Alex de Reus (2x), Luuk de Ruiter (2x) Ruby Vermaas en een stip van Chaïm Reedijk zich terug te vechten tot 13-11. Movado wist echter het sterke spel van het einde van de eerste helft ook in het midden van de tweede helft weer op te pakken en sloeg na de comeback van Korbatjo gelijk een groot gat naar 18-11. Korbatjo had nog hoop en kwam terug tot 18-15 door goals van Luuk, Carlo, Ruby en Alex, maar het slotakkoord was voor de thuisploeg, wat resulteerde in een einduitslag van 19-15 in het nadeel van Korbatjo.

Met de nederlaag kijkt Korbatjo optimistisch naar de voortgang die het boekt als team en kijkt daarom met een goed gevoel naar de komende wedstrijd. Zaterdag 23 september mag de hoofdmacht aantreden tegen DVS’69 uit Hendrik-Ido-Ambacht. Alle support is meer dan welkom. Kom laat je horen!!

Doelpuntenmakers:
Alex de Reus (5x), Carlo van Veen en Luuk de Ruiter (3x), Ruby Vermaas (2x), Aranka van Veen en Chaïm Reedijk (1x).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren