Felicitaties voor diamanten echtpaar Van der Stel-Legerstee uit Heinenoord

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Felicitaties voor diamanten echtpaar Van der Stel-Legerstee uit Heinenoord - Foto Elizabeth Heijblom

Vandaag zijn meneer A. van der Stel (86) en mevrouw S.H. van der Stel-Legerstee (78) 60 jaar getrouwd. Wethouder Joanne Blaak-van de Lagemaat feliciteerde ze vanmiddag namens het gemeentebestuur met hun diamanten huwelijk. Voor deze speciale gelegenheid nam zij een mooi boeket bloemen mee.

Meneer en mevrouw zijn beiden geboren in Heinenoord. Na hun trouwen ging Arie als kraanmachinist werken bij de Drinkwaterleiding Rotterdam. Dat heeft hij tot aan zijn pensioen gedaan. Sarie heeft jarenlang als administratief medewerkster gewerkt in het Ikazia Ziekenhuis Rotterdam.

Het echtpaar heeft 2 kinderen en 3 kleinkinderen. Sarie houdt van puzzelen, lezen en muziek luisteren. Arie heeft zelf gevoetbald en is 25 jaar grensrechter geweest bij SV Heinenoord. Om gezondheidsredenen moest hij hiermee stoppen.

Arie en Sarie zijn dankbaar dat ze al zo lang samen mogen zijn.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.