Lekker Doortrappen in oktober 2023!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Wethouder Blaak zal ook deze keer met de fietstocht mee fietsen - Foto Archief

Ook in oktober 2023 zijn er weer fietstochten van Doortrappen georganiseerd door Welzijn HW. Woensdag 4 en 18 oktober vanaf 9.00 uur bent u van harte welkom in The Point, Sportlaan 6 in Puttershoek voor een kopje koffie of thee en om 9.30 uur start de fietstocht.Deze keer zal wethouder Joanne Blaak op 4 oktober ook meefietsen in het kader van week van de eenzaamheid.

De fietstochten van Doortrappen zijn normaliter tussen de 20 en 25 km en er wordt rekening gehouden met elkaar qua fietssnelheid, want samen fietsen staat voorop bij Doortrappen! Soms is er een cultureel of educatief uitstapje gekoppeld worden aan de fietstochten, waardoor de fietstochten iets ingekort worden.

Aanmelden voor de fietstochten is niet nodig. Graag tot ziens bij Doortrappen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren