Rotterdam de boer op! brengt boerenleven dichtbij

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Op 16 en 17 september organiseerde “Rotterdam de boer op!” verschillende evenementen om bezoekers een unieke blik te geven in het leven van lokale boeren. Rotterdam de boer op! streeft ernaar om bij te dragen aan een betere biodiversiteit in de regio. Een van de bedrijven die meedeed was de Hoeksche Hoeve, bekend van de Hoeksche Chips.

Bezoekers kregen de kans om het boerenleven van dichtbij te ervaren, variërend van ritjes op de tractor tot informatieve rondleidingen. De Hoeksche Hoeve liet zien hoe lokale boeren zich inzetten voor een gezonde biodiversiteit.

Cathy van de Hoeksche Kijk sprak met René de Zeeuw, medevennoot Hoeksche Hoeve. En Bob Hartog, organisatie ‘Rotterdam de boer op!’.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren