Samen lunchen tijdens de Week tegen Eenzaamheid!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Het Odensehuis Hoeksche Waard

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid kan iedereen die het gezellig vind om samen te lunchen terecht in Boezem & Co aan de Boezemsingel 7 in Oud-Beijerland. Zeg nou zelf, met elkaar eten is toch veel leuker?

Tussen donderdag 28 september en woensdag 4 oktober eten we tussen de middag gezellig samen. Zin in een tosti of een soepje? Een salade of een uitsmijter? Meld je van te voren wel even aan, anders weten we niet hoeveel boodschappen we moeten doen. We eten trouwens om 12.15 uur, maar je bent vanaf 11.45 uur welkom. De kosten zijn €2,50 per keer en aanmelden kan bij: [email protected] of via WhatsApp 06-22332022 (Eric)


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren