Achtste editie huiskamerfestival Bij Beijers Binnen op zondag 8 oktober!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Huiskamerfestival Bij Beijers Binnen viert op zondagmiddag 8 oktober alweer de achtste editie!

In totaal lopen 150 bezoekers, verdeeld over 12 groepen samen met een vrijwilliger een route langs 4 verschillende voorstellingen. Elke route is weer anders doordat er 9 verschillende acts zijn op even zoveel (huiskamer)locaties in en aan de rand van het centrum van Oud-Beijerland.

Ruth Elings (winnaar Utrechts Kleinkunst Festival) – Peter en de Zagerij (humorvolle zanger met een strijkkwartet) – Bas Barnasconi (zanger-muzikant maakt van het publiek in no time een rockband)– Rotterdams Saxofoonkwartet (vier saxofonisten op een rij) – Ron Brevé (bevlogen koraspeler) – Nini Veltman (jonge muziekjuf met geweldige zangstem) – Julius Backer (begaafd pianist) – Trio Cor Nuiten XL (vrolijk oversized trio) – Stanislav Jusufovic (meesterlijke accordeonist) en een Slient Disco (in stilte uit je dak gaan).Naast fantastische artiesten, zijn er ook hele toffe (nieuwe)locaties.

De kaarten vliegen eruit, dus bestel snel kaarten voor een route naar keuze. Die vindt u onderaan de Programma-pagina op de website. De toegangsprijs is € 20,-. Kijk voor het festivalprogramma, de routes en het bestellen van kaarten op: www.bijbeijersbinnen.nl

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren