Bakkie in de huiskamer van de Open Hof Kerk

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Komt u ook gezellig een bakkie doen? Op dinsdagmiddag 26 september is er een gezellige middag om elkaar uit buurt te ontmoeten of (beter) te leren kennen, ‘Bakkie in de buurt’ genaamd. Iedereen is van harte welkom om aan te sluiten, buurtbewoners, maar ook vrijwilligers en professionals werkzaam in de wijk. Neem gerust iemand mee, ook kinderen zijn van harte welkom.

We maken graag kennis met u en zijn benieuwd hoe het met u gaat. Leuke dingen of misschien dingen die niet zo goed gaan. Maar ook hoe het in de wijk gaat.De koffie, thee en limonade met wat lekkers staat voor u klaar! We hopen u te ontmoeten.

De middag wordt georganiseerd door Welzijn Hoeksche Waard in samenwerking met de Open Hof. U kunt tussen 14.30 en 16.30 uur binnenlopen in het in de Huiskamer van de Open Hof aan de W. van Vlietstraat 2a, te Oud-Beijerland. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Welzijn Hoeksche Waard via: 088-7308900 en vragen naar één van de sociaal werkers van gebiedsteam Oud-Beijerland.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.