Feestelijke afsluiting Kinderboekenweek met filmgala in Mijnsheerenland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Mijnsheerenland – Kinderen krijgen de hoofdrol tijdens het Filmgala, de feestelijke afsluiting van de Kinderboekenweek. In het gezellige dorpshart in Mijnsheerenland viert de Bibliotheek Hoeksche Waard op 13 oktober de finale van de Kinderboekenweek. Samen met alle kinderen die in de schijnwerpers willen staan.  

Alle kinderen mogen komen ‘shinen’ op de rode loper met vriendjes en vriendinnetjes uit de Hoeksche Waard tijdens het filmgala op vrijdag 13 oktober bij het Dorpshart in Mijnsheerenland. De kinderen mogen hun lievelingsoutfit aan en er zal een fotomoment plaatsvinden op de rode loper. In de ochtend zijn ouders met kinderen tot 4 jaar van harte welkom en in de middag krijgen de kinderen van de basisschool een warme ontvangst!  

Tijdens het ochtendprogramma draaien wij de film Fien en Teun. Samen met alle dieren maken deze twee het gezellig op de boerderij. In het middagprogramma zal Paddington 1 te zien zijn. Het thema “Bij mij thuis…” komt terug in het verhaal van een beertje Paddington uit Peru, dat zich verloren voelt in het chaotisch Londen en warm wordt opgevangen door een liefdevol gezin. Misverstanden over en weer leiden tot grappige situaties die aandoenlijk zijn voor jong en oud.   

Het filmgala vindt plaats op 13 oktober in het Dorpshart in Mijnsheerenland. Het ochtendprogramma start om 10.00 uur tot 11.30 uur en is geschikt voor kinderen tot 4 jaar.  

Het middagprogramma start om 15.15 uur tot 17.15 uur en is voor alle leeftijden.  

Kosten voor deelname € 3,00 met biebpas, € 3.50 zonder biebpas, € 2,50 met een plusabonnement. De kinderen krijgen iets te drinken met wat lekkers! Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dat kan via de agenda van de bibliotheek (www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda), of mondeling bij de balie in de bibliotheek. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren