Politie Hoeksche Waard maakt zich zorgen om TikTok trend Gossip Girl

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
De Politie Hoeksche Waard maakt zich oprecht zorgen over een TikTok trend. Accounts daarop met -Gossip Girl- vragen om roddels op middelbare scholen. En roddels zijn geen feiten. Leerlingen en docenten worden daarbij zomaar beschuldigd en/of gepest.Dit kan leiden tot een aangifte van smaad/laster tegen degene die het account beheert.

De Politie Hoeksche Waard doet een oproep naar u als ouder om hiernaar te vragen. Als we via onze Digitale Opsporing achter de identiteit van de beheerder komen kan dit zeer ongewenste gevolgen hebben voor vervolg studie, stage plaats of baan.Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is bij veel studies, stageplaatsen en werkgevers nodig aldus de Politie


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page