Nieuw in de Hoeksche Waard: Du Events

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Du events is in september 2023 opgericht door Dominique Uitenbroek. Al vanaf kleins af aan heeft ze een enorme passie voor entertainment. Ze heeft een opleiding gevolgd in het onderwijs, nu heeft ze besloten haar twee grootste passies te combineren. 2 dagen in het onderwijs en 4 dagen aan haar eigen bedrijfje.

Du events organiseert events, denk hierbij aan kinderfeestjes, bruiloften en andere feesten en partijen. Het allerbelangrijkste vinden wij dat er echt geluisterd wordt naar de gasten, persoonlijke aandacht staat echt voorop. Daarnaast hanteren wij ook altijd een eerlijke prijs. Er is echt ontzettend veel mogelijk entertainers, catering, fotograaf, orde bewaking, taarten, verhuur van partytenten, statafels, versiering en gastvrouwen. Du events heeft het allemaal, daarom werken wij ook uitsluitend met mensen waar wij echt het volste vertrouwen in hebben.

Er kan altijd contact op worden genomen voor een vrijblijvende offerte of eventuele andere vragen. Neem ook een kijkje op de website www.du-events.nl of stuur een mailtje naar [email protected]. Wij kunnen niet wachten om te gaan starten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page