Korbatjo komt aanvallend tekort

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Zaterdag 30 september stond de vierde speelronde van de competitie op het programma, waarin Korbatjo mocht aantreden tegen Vriendenschaar uit Hardinxveld-Giessendam.Het tweede team van Korbatjo mocht afreizen naar Atlas in Ritthem. Helaas lukte het hen niet om de punten mee richting Oud-Beijerland te nemen, 20-15.

Korbatjo wist dat het een zware wedstrijd zou gaan worden aangezien er in de eerste wedstrijd flink op los werd gescoord door Vriendenschaar. De taak was dan ook duidelijk; ervoor zorgen dat Vriendenschaar niet in haar spel kon komen en het aantal tegendoelpunten zo laag mogelijk te houden.

Korbatjo begon verdedigend goed en had Vriendenschaar aardig onder controle. Waar het in de eerste wedstrijd al snel tegen een 2-10 achterstand aankeek, was het nu na 10 minuten nog maar 3-1. Korbatjo wist dat er mogelijkheden waren,alleen moest het aanvallend wel meescoren. Dat laatste gebeurde helaas niet. Er werd tot aan de rust maar 4 keer gescoord aan Korbatjo zijde, waar Vriendenschaar er 11 wist te maken. De kleedkamers werden opgezocht met een tussenstand van 11-4.

Na de rust werd de wedstrijd weer hervat door arbiter Zandberger. Het was duidelijk dat Vriendenschaar wat goed te maken had na de eerste helft. Waar Korbatjo moeilijk tot scoren kwam ging Vriendenschaar door met waar ze eerste helft mee eindigde en liep het snel uit naar een comfortabele voorsprong van 10 doelpunten verschil, 15-5. In de resterende 18 minuten pakte Korbatjo het verdedigend beter op en kreegnog maar 3 doelpunten tegen. Zelf wisten ze de score te verdubbelen waardoor de einduitslag 18-10 op het scorebord kwam.

Volgende week staat er om 15.30 uur een thuiswedstrijd op het programma tegen Movado uit Dordrecht. Het tweede team treedt daarvoor om 14.00 uur aan tegen het vierde team van Movado.

 

Doelpuntenmakers: Alex de Reus 3x, Ruby Vermaas, Chaim Reedijk, Luuk de Ruiter allen 2x, Carlo van Veen 1x.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page