A29: Haringvlietbrug ’s nachts dicht; 24 – 25 november 2023

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
De Haringvlietbrug - Foto Berny Schop

Van vrijdag 24 november 22.00 tot zaterdag 25 november 2023 06.00 uur is de Haringvlietbrug in de A29 in beide richtingen dicht voor al het verkeer. Let op, de parallelbaan van de brug gaat vrijdagavond 24 november al om 19.00 uur dicht voor gemotoriseerd verkeer.

Onder begeleiding van verkeersregelaars kunnen tussen 19.00 en 22.00 uur alleen fietsers en bromfietsers van de parallelbaan gebruik maken. Tijdens de afsluiting wordt belijning op de brugklep aangebracht, vinden diverse testen plaats en wordt onderhoud aan de vaste brug uitgevoerd.

Omleidingen A29 Haringvlietbrug

Tijdens de nachtafsluiting van de Haringvlietbrug leiden we het verkeer om via de A16 (Moerdijkbrug) of via de N57 (Haringvlietdam). Verkeer van en naar de Hoeksche Waard kan tijdens de afsluiting gratis door de Kiltunnel (N217). Verkeer moet rekening houden met 30 minuten extra reistijd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren