Militaire oefening in de Hoeksche Waard op donderdag 23 en vrijdag 24 november

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Het 301 Sqaudron van de Luchtmacht oefende boven de Hoeksche Waard met twee Apache helikopters. Deze foto maakte fotograaf Jeffrey Groeneweg op de Buitendijk in Strijensas - Foto Archief.

Het ministerie van Defensie heeft ons laten weten dat er op donderdag 23 en vrijdag 24 november een militaire oefening wordt gehouden in het oostelijk en zuidoostelijk deel van de Hoeksche Waard. De oefening wordt gehouden in het kader van opleiding en training van militairen van de Koninklijke Marine. De militairen gaan varen en oefenen helilandingen. Het doorgaand (vaar)verkeer heeft daar geen last van. De oefening zal onder andere plaatsvinden bij ’s-Gravendeel en Moerdijk (in de lucht, op het water en op het land).

Algemene klachten

Voor algemene klachten waarbij geen sprake is van schade kunt u contact opnemen met de Sectie Communicatie van 13 Lichte Brigade. Dit kan via e-mail [email protected].

Heeft u door de oefening schade opgelopen?

Meld dit dan bij de sectie Claims van het Ministerie van Defensie. Dat kan via e-mail
[email protected] of schriftelijk via Sectie Claims Ministerie van Defensie, Postbus 90004, 3509 AA Utrecht (telefoonnummer 088 – 956 19 51). Vermeld daarbij de militaire eenheid zoals kenteken voertuig, datum en tijd, plaats, het soort schade enzovoort.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren