Saltopiet en Sint te paard bij de basisschool De Hoeksteen In Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto CW Media Solutions

Met een heuse salto begon het feest; één van de drie pieten op het dak van een Land Rover sprong eraf met een zijwaartse salto. Echt feest is het natuurlijk pas als Sinterklaas er is en die was vanochtend vroeg nog niet in zicht. De pieten waren vooruit gestuurd en helaas de weg kwijtgeraakt. Gelukkig was er iemand zo aardig om ze alvast naar de Hoeksteen te brengen. Niet lang daarna zagen we met alle kinderen, leerkrachten en ouders ook Sinterklaas aankomen op de kar met paard van Arie. Nu kon het feest echt van start! 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren