Historisch archief Oud-Beijerland voor de laatste keer dit jaar geopend.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Schaatsen op de Vliet ca. 1939 - Foto Archief HVO

Op dinsdag 12 december opent de Historische Vereniging Oud-Beijerland  weer haar deuren van het historisch informatiepunt in het Oude Raadhuis aan de Waterstal in het Spuidorp. Het informatiepunt is dinsdag  geopend van 14.00- 16.00 uur.In deze locatie beheert de Historische Vereniging ca. 200.000 documenten en foto’s over de rijke geschiedenis van Oud-Beijerland.

Als u zich meldt aan de balie van de bibliotheek, wordt u door een van de vrijwilligers opgehaald en verder te woord gestaan in de voormalige burgemeesterskamer. Lid worden van de vereniging kan ook voor slechts € 10,– (binnen Oud-Beijerland), u ontvangt dan elke donderdag enkele foto’s uit het rijke archief van de vereniging en 4 x per jaar het blad “de Beijerlandsche Berichten”.

Kijk ook  even op onze vernieuwde website www.hvobl.nl  is een nieuwe dorpswandeling, met veel informatie over de monumentale en karakteristieke gebouwen langs de wandeling


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.