Felicitaties voor diamanten echtpaar Van Vliet-de Geus uit Maasdam

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Felicitaties voor diamanten echtpaar Van Vliet-de Geus uit Maasdam - Foto Casper Streefkerk

Vandaag zijn meneer J. van Vliet (88) en mevrouw C.M.J. van Vliet-de Geus (79) 60 jaar getrouwd. Wethouder Joanne Blaak-van de Lagemaat feliciteerde ze vanmiddag namens het gemeentebestuur met hun diamanten huwelijk. Voor deze speciale gelegenheid nam zij een mooi boeket bloemen mee.

Jan is in 1934 geboren in Maasdam. Hij heeft daar altijd gewoond, op 3 verschillende plekken. Corrie is in 1944 geboren in Strijen en woonde daar op 2 plekken. Ze hebben elkaar leren kennen op het jaarlijkse sportfeest in ‘s-Gravendeel.

Meneer was metselaar van beroep. Hij is al meer dan 10 jaar mantelzorger voor zijn vrouw. Mevrouw werkte tot hun trouwdag in 1963 in de boomgaard van haar ouders. Ze heeft ook enkele jaren bij de huisarts in Strijen gewerkt.

Sinds kort trotse overgrootouders van achterkleinzoon

Het echtpaar heeft 2 kinderen, 2 kleinkinderen en sinds 30 september 2023 zijn ze de trotse overgrootouders van een achterkleinzoon.

Samen vrijwilligerswerk gedaan

Meneer en mevrouw waren allebei actief als vrijwilliger. Zo hebben ze van 1972 tot 2018 voor Veilig Verkeer Nederland het landelijk schoolverkeersexamen georganiseerd en afgenomen op 5 scholen in Maasdam en Puttershoek. Ze zijn daarmee gestopt door corona. Daarnaast hebben ze zeker 20 jaar voor 8 clubs/verenigingen klaverjaswedstrijden georganiseerd in de Hoeksche Waard. Dat vonden ze erg leuk om te doen.

Het geheim van een goed huwelijk is volgens Jan en Corrie ‘in voor- en tegenspoed samen 1 zijn’.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren