Fortuna Be Quick wint van Flakkee

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Sander Schilperoort

Afgelopen zaterdag speelde Fortuna Be Quick op Sportpark de Koorenaar in Goudswaard eindelijk de al tweemaal afgelaste wedstrijd tegen rode lantaarn- drager Flakkee uit de eerste periode.

Dat de bezoekers niet als kanonnenvoer wilden fungeren bewees Tim van Groningen al in minuut 1. Oog in oog met Fortuna Be Quick- doelman Kevin Poldervaart wist hij echter geen raad met de enorme scoringsmogelijkheid. De mannen van de afwezige trainer Pascal Hoek; Leo Tol, herpakten zich al weer snel en met kunst- en vliegwerk hield Flakkee- keeper Dennis Breen zijn doel schoon. Halverwege de eerste helft miste Marvin Born namens Flakkee een goede kans en moest ploeggenoot Mees Vroege aan de overzijde op de doellijn zijn keeper assisteren na een inzet van Jacco Vink.

 

Nauwelijks twee minuten na de onderbreking kwamen de gastheren ietwat fortuinlijk op voorsprong toen Thomas van Peperstraten vanaf rechts een voorzet produceerde die met een verrassende curve in het doel verdween: 1-0. In de 77ste minuut strandde Darwyn Pennock op doelman Dennis Breen, maar de afvallende bal werd door de attente Jacco Vink opgepikt en in het lege doel getikt: 2-0. In de slotfase zorgde opnieuw Jacco Vink voor een terechte 3-0 zege door op aangeven van Johan Bestebreur doeltreffend af te ronden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.