OSV kansloos tegen CKC

Redactie Hoeksch Nieuws
5 Min Read

OSV Oud-Beijerland heeft op sportcomplex ‘Olympia’ niet voor een verrassing kunnen zorgen. De formatie van trainer Peter van Gestel zag, na een 1-0 ruststand, een rode kaart na een uur spelen roet in het eten gooien en moest uiteindelijk een 1-5 nederlaag slikken.


Het team van trainer Mario Meijer maakte vanmiddag een goede indruk, maar trof een thuisploeg, die ondanks de vele (noodzakelijke) wisselingen in het elftal, de huid zo duur mogelijk wilde verkopen.  Het leverde de thuisploeg in de 13e min. zelfs een 1-0 voorsprong op. Uit een pass van Mounir Battouh was het Kililou Agrièn, die het centrale CKC-duo verraste en doelman Perry Heijser kansloos liet.

Eerst in de 31e min. was het een schot van John Zevenbergen, dat buiten bereik van OSV-doelman Elvis Markovic rakelings naast het doel verdween. Kort hierna was het nog Thom Ritmeijer, die niet wist te profiteren van slordig uitverdedigen bij de thuisploeg.
De tweede helft was amper begonnen of de thuisploeg zag al weer twee spelers geblesseerd het veld verlaten en dat zorgde tevens voor de nodige omzettingen.
Het omslagpunt vormde echter de rode kaart voor Calvin van Beijeren na een uur spelen. De man meer situatie leverde in de 65e min. al snel de gelijkmaker op. Het was Jesse Loozen, die in een onoverzichtelijke situatie voor het laatste zetje zorgde: 1-1. Het ijs was gebroken en de wissels die daarop volgden zorgden voor de broodnodige openingen bij de bezoekers. Binnen drie minuten was het John Zevenbergen, die tweemaal op de goede plek stond om de aanvallen af te ronden: 1-3. Trainer Peter van Gestel liet bij deze stand de junioren Ryan Rugebregt (voor de niet geheel fitte Anel Kudic) en Ismail Mahamud (voor junior Luca Dorst) hun debuut maken in het eerste elftal. Het overwicht van de bezoekers werd in de 84e min. uitgedrukt in een treffer van Finn Zijta: 1-4. In blessuretijd was het nog Alain Obert, die voor de 1-5 eindstand tekende.
Ondanks de ruime nederlaag waren er na afloop toch positieve geluiden te horen over de getoonde inzet van de thuisploeg. Vooral dat laatste is onontbeerlijk.

Zaterdag 24 februari a.s. zal OSV op bezoek gaan bij LMO, dat dit weekend vrij was. CKC ontvangt Strijen, dat thuis met 0-2 de zege moest laten aan Slikkerveer, dat bij SSS op bezoek zal gaan. FC Binnenmaas, dat vandaag door een 0-6 overwinning bij Lekkerkerk de eerste periode pakte, ziet SVS op bezoek komen, dat op zaterdag 17 februari eerst nog tegen SSS zal aantreden. Op zaterdag 2 maart a.s. is FC Binnenmaas dan weer de tegenstander van OSV op sportcomplex ‘Olympia’.

OSV Oud-Beijerland – CKC 1-5 (1-0): 10. Kililou Agrièn 1-0; 65. Jesse Loozen 1-1; 70. John Zevenbergen 1-2; 72. John Zevenbergen 1-3; 84. Finn Zijta 1-4; 90. Alain Obert 1-5.


OSV Oud-Beijerland:
Elvis Markovic – Ryan Langenberg, Rucentney Benito, Renzo Dolk en Calvin van Beijeren – Shurnel Francois (47. Jeandre Andrea), Anel Kudic (73. Ryan Rugebregt), Mounir Battouh en Jayden Spiering (47. Quiyano van Gestel) – Kililou Agrièn en Luca Dorst (73. Ismail Mahamud)

CKC: Perry Heijser – Karel Bleichrodt (85. Auke Meijer), Ruben Schippers, Dion Kassels (46. Mike van der Spoel) en Daimen Ramjiawan – Thom Ritmeijer (46. Kaj Platteschor), Joey van Oosten en John Zevenbergen – Jesse Loozen (66. Finn Zijta), Nick Koster (66. Fievel Meijer) en Alain Obert.

Arbiter Ricardo Mulder uit Alphen a/d Rijn toonde in het sportieve duel gele kaarten aan Jayden Spiering, Anel Kudic en Renzo Dolk van de thuisploeg en aan Joey van Oosten, Kaj Platteschor en Thom Ritmeijer (alle drie voor babbels). Rood was er voor OSV-speler Calvin van Beijeren in de 62e min. voor aanmerkingen op de leiding (na het niet fluiten voor een overtreding).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren