SSS verliest de oefenwedstrijd tegen FC Zoetermeer

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto John van Zetten

Klaaswaal – Beide teams hadden een vrij competitieweekend en speelden daarom tegen elkaar een oefenwedstrijd. SSS kon vandaag niet overtuigen en liep tegen een terechte nederlaag op.

De Klaaswalenaren begonnen nog wel goed aan deze wedstrijd, maar langer dan 10 minuten duurde dit niet. Daarna nam FC Zoetermeer, koploper in de 4e klasse, het heft in handen in handen en kwam steeds dichter bij het doel van Cas Abbas. In de 23e minuut kreeg FC Zoetermeer een vrije trap net buiten het zestien meter gebied. Deze werd afgemeten over Abbas en net onder de lat geschoten zodat een stand van 0-1 op het bord kwam. Eén minuut later moest Cas redding brengen om de achterstand niet groter te laten worden. In de 28e minuut redde de lat eveneens een grotere achterstand voor SSS. SSS moest vanaf 38e min met 10 man verder na  een  overtreding van de Bie die met rood het veld mocht verlaten.

Na de rust maakte FC Zoetermeer een overtreding op Tim van Zetten, net buiten de beruchte lijnen. Frank van der Linden posteerde zich achter de bal en knalde de vrije trap tegen de touwen: 1-1. Zo’n 20 minuten voor tijd moest Cas Abbas weer in actie komen om een teruggelegde voorzet, waaruit een serieuze kans ontstond, onschadelijk te maken. Cas werd daarna vervangen voor reservekeeper Mick van Vliet, zodat hij ook weer wat speelminuten in de hoofdmacht kon maken. Helaas kreeg Mick, die verder een prima invalbuurt maakte, in de 78e minuut de 1-2 om zijn oren doordat een mooie aanval van FC Zoetermeer onhoudbaar werd ingeschoten.

Na 90 minuten floot scheidsrechter Vijverberg voor het einde en kan SSS zich gaan opmaken voor de belangrijke wedstrijd van volgende week, uit tegen SVS in Capelle aan den IJssel, aanvang 14.30 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren