Korbatjo verslaat ’t Capproen ruim

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Zaterdag 10 februari stond voor Korbatjo de thuiswedstrijd tegen het in een goede vorm stekende ‘t Capproen uit Hellevoetsluis op het programma. Vooraf werd dit gezien als een lastige tegenstander en daarmee weer een belangrijke test richting het competitieslot voor de formatie uit Oud-Beijerland.

De eerste helft startte Korbatjo bijzonder sterk en stond er halverwege een voorsprong van 7-1 op het scorebord, met zeven verschillende doelpuntenmakers. Het sterke aanvallende spel werd in het restant van de eerste helft voortgezet. Met mooie aanvallen kon de score verder worden opgevoerd tot een ruststand van 14-4.

In de rust haalde coach Marcel le Pair aan dat ze op de bank hadden genoten van het goede spel en dat de formatie op dezelfde voet door moest gaan.

De tweede helft liep helaas net iets moeizamer voor de ploeg uit Oud-Beijerland. De focus in met name de afronding was minder en het spel werd slordiger. Desondanks werd de voorsprong gestaag uitgebreid en was de stand een kleine 10 minuten voor het einde opgelopen tot 24-8. De belangrijke  twee punten in de achtervolging op koploper DSO waren binnen. In de laatste deel van de wedstrijd geloofde Korbatjo het wel en wist ’t Capproen nog vier keer te scoren. Daarmee kwam de eindstand op 24-12.

De komende twee weken ligt voor Korbatjo 1 de competitie stil. Voor het tweede team staan nog twee inhaalwedstrijden gepland, waaronder woensdag 14 februari om 21:05 in de Boogaard tegen Vitesse, dus kom hen aanmoedigen.

Doelpunten makers: Luuk de Ruiter (5x), Aranka van Veen (4x), Anne van Nes, Chaim Reedijk, Alex de Reus, Ruby Vermaas (3x), Anne Mae Ensering (2x), Mischa Coppens (1x)


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.