Vertoning film The Notebook in dorpshuis Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

StrijenWil je genieten van een mooie film maar daarvoor niet de Hoeksche Waard uit? Op donderdagavond 29 februari 2024 verzorgt de Bibliotheek Hoeksche Waard in Streona een filmavond. Op het witte doek vertoont de Bibliotheek de film The Notebook.

The Notebook is een verfilming van het eerste boek van Nicholas Sparks. Het boek verscheen in 1996 en was in Amerika direct een bestseller. Nicholas Sparks baseerde het verhaal op de love story van zijn schoonoudersIn het Nederlands is het boek vertaald als ‘Het dagboek’.

 

De film vertelt het verhaal van Allie Hamilton, die begin jaren 40 naar het plaatsje Seabrook in North Carolina komt om vakantie te vieren met haar familie. Daar ontmoet ze de knappe Noah Calhoun die vanaf het eerste moment verliefd op haar is. Ondanks hun zeer verschillende achtergronden beleven de twee een zomer vol hartstocht en passie. Als Allie verhuist en Noah zich aanmeldt bij het leger lijkt de liefde voorgoed voorbij.

 

Een romantische feelgood film waarin de hoofdrollen vertolkt worden door Ryan Gosling, Rachel McAdams en Gena Rowlands.

 

Datum: 29 februari 2024

Locatie: Stockholmplein 6, 3291 TP Strijen

Tijd 19.30 (zaal open om 19.15 uur) – 22.00 uur (met pauze)

 

Graag vooraf aanmelden via debhw.nl/agenda. Kosten €4,00 (basisabonnement), 3,00 (plusabonnement) en 5,00 (niet-leden).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.