Bewoners Verzorgingshuis de Open Waard Oud-Beijerland genieten van liefdevol optreden Shantykoor de Hoeksche Waard op Valentijnsdag

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto: PR SKHW

Open Waard is goud waard. Dat mag best wel eens zo genoemd worden. Het gaat over het Verzorgingshuis Alerimus de Open Waard in Oud-Beijerland. De mensen die daar verblijven lijken er geen genoeg van te krijgen. Op Valentijnsdag woensdag 14 februari was het weer zover. Het Shantykoor De Hoeksche Waard was uitgenodigd om de bewoners te komen vermaken.

Nou dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Dus dirigente Paula van Wanrooy had de manschappen opgetrommeld en braaf als die zijn hijsen ze zich dan weer in hun streeptruien en gaan ze met gezwinde spoed naar het Zoomwijckplein in Oud-Beijerland. De ontvangst daar is altijd perfect verzorgd. Bij aankomst een kopje koffie of  thee en in de pauze een glaasje fris. Zingen is gezond en zingen is fijn. Meezingen met de radio, zingen onder de douche, of zingen bij een koor. Het maakt niet uit waar of hoe u zingt, u knapt er altijd van op. Het is goed voor uw brein, voor uw lijf en voor uw humeur. En mannen, mocht u ook willen zingen bij het Shantykoor De Hoeksche Waard neem dan contact op met de secretaris van het koor. Hij is bereikbaar via 06 5053 8002. Graag tot ziens.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.