OBS de Vlashoek viert verlenging Gezonde School!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto HW Actief

 OBS de Vlashoek in Westmaas zet zich in om het welbevinden van hun leerlingen hoog te houden. Dit doen zij door samen te werken volgens de aanpak van de Gezonde School. De Gezonde School-aanpak bevordert o.a. het welbevinden van leerlingen door een veilige en gezonde leeromgeving te creëren, waar aandacht is voor mentale gezondheid en sociale veiligheid. 

Woensdag 14 februari was het groot feest, het vignet Gezonde School op het thema welbevinden is verlengd met 3 jaar. De school is dan ook trots op deze verlenging en maakte er een feestelijke dag van met én voor elkaar.  Naast het verlengen van het thema vignet welbevinden was het ook nog eens “ Ik vind je Lief-dag” en een klein beetje carnaval. Op de “ Ik vind je Lief-dag” knutselden onze kinderen iets moois voor iemand die ze erg lief vinden”, aldus directeur Kim Cevaal. En omdat het in het zuiden carnaval was; kwamen de kinderen prachtig verkleed naar school. Groep 1 tot en met groep 8, iedereen deed mee met de feestelijke activiteiten. Ze konden apenkooien in de gymzaal, een mooi cadeautje knutselen en een lief kaartje maken, schminken, nagels lakken, plaktattoos laten zetten, dansen en yoga en ze kregen een lekkere fruitsalade. Kortom, een geslaagde dag! 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.