Voetjes van de vloer tijdens carnaval in Sporthal de Tienvoet

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Op 13 februari jl vierdej de dansclub “Voetjes van de Vloer”,  CARNAVAL, compleet met carnavalskleding, hossen en polonaise een en al vrolijkheid. Tussen de polonaise en het hossen deden we voor de variatie ook gewone dansen, onder anderen de foxtrot, quickstep, cha cha cha of Engelse wals etc. afgewisseld met linedansen.

Wij zijn een dansclub van ouderen in de Hoeksche Waard, bestaande uit paren en / of alleenstaanden. Het is een middagje inspannen en ontspannen.  Maar het is ook een sociaal gebeuren. Mensen komen hier ook voor de gezelligheid en een praatje. Wanneer u dit gelezen hebt en denkt, dat wil ook wel gaan doen, kom eens langs.

U kunt iedere dinsdagmiddag vrijdansen in de muziekzaal van Sporthal de Tienvoet, Tienvoet 2 , 3274 BN Heinenoord.

Aanvang 13:00 uur tot 16:00 uur, entreeprijs €4,00

Voor informatie: [email protected]

06-45350455 Wim Südmeier

06-12473524 Piet van Kranenburg


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.