Update: 19 jarige man uit Strijen aangehouden met explosief in tas bij huis bedreigde loodgieter in Vlaardingen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Politie

Op het Francijntje  de kadtlaan  in Vlaardingen is een 19-jarige man uit Strijen aangehouden. De man gedroeg zich rond 20.00 uur verdachtt bij de woning van de bedreigde loodgieter op de Gretha Hofstralaan  in Vlaardingen . Nadat de Politie van beveiligers hier melding over kregen, gingen agenten direct een kijkje nemen.

De inhoud van deze tas werd onderzocht door de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD). Het bleek om een explosief te gaan. Inmiddels is deze ter plaatse ontmanteld en onschadelijk gemaakt door de EOD. Het onderzoek naar de toedracht van deze verdachte situatie is in volle gang.

Update 23.43 uur:

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.