Mozaiek en Paasknutsels maken en Comedy in het Numansdorpshuis

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Hoeksche Waard – Het dorpshuis van Numansdorp heeft ook de komende tijd weer een aantal activiteiten voor jong en oud.

Mozaïeken op woensdagochtend

Na de avondworkshops nu weer een creatieve ochtend in Het Numans-Dorps-huis op 6 maart, van 9.30 tot 11.30 uur. Voor alle materialen wordt gezorgd, maar breng zelf hamer, nijptang en oude theedoek mee. Ervaring is niet nodig.

Kaartjes a 15, – via de webshop van numansdorpshuis.nl

Paasknutsels maken

Op woensdagmiddag 20 maart gaan we voor Pasen aan de slag.

Kom je ook iets leuks knutselen? Je bent van harte welkom van 14:00 uur tot 15:30 uur. Meld je snel aan en kom gezellig meedoen.

Een kaartjes  koste 2,50 via de webshop van numansdorpshuis.nl

3 stand-up comedians in Het Numans-Dorps-huis

Op vrijdagavond 12 april  Comedytunes Comedynights  want er valt nooit genoeg te lachen!Een avond genieten van  een flink dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten!

Op een Comedytunes comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen  en dat  stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians  maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan.  Na een avondje Comedytunes Comedynights  zul je merken dat je weer buiten  staat met een fris en energiek gevoel.

Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke  gevoel. Koop tickets via de webshop van numansdorpshuis.nl

Het optreden start om 20 uur en voor deze ontzettend gezellige avond kosten de  kaartjes 15,- (via de webshop van numansdorpshuis.nl)


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.