Shane van Bogaert nieuwe hoofdtrainer v.v. Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Op de foto van links naar rechts bestuurslid Jochem Mol, Shane van Bogaert en John Kruijthof - Foto v.v. Strijen

v.v. Strijen is  verheugd de aanstelling aan te kondigen van onze nieuwe hoofdtrainer, Shane van Bogaert! Deze veelbelovende jonge coach ademt voetbal en kan niet wachten om een nieuw hoofdstuk te beginnen bij een club met zo’n rijke voetbalgeschiedenis. Zijn passie en frisse kijk op het spel beloven een succesvolle toekomst voor de selectie van v.v. Strijen!

Shane van Bogaert : “Ik ben heel blij dat ik komend seizoen aan de slag mag bij v.v. Strijen. Een mooie, vooruitstrevende club met een goede sfeer, waarbij groei voorop staat. Ik wil de club helpen het eerste elftal naar een volgend level te brengen. Ik ben er dan ook heel trots op dat ik bij deze vereniging een nieuwe uitdaging mag aangaan.”

De afgelopen jaren heeft Shane ervaring opgedaan als trainer van jeugdteams bij o.a. Barendrecht, Sparta Rotterdam, MOC’17 en als assistent-trainer bij de eerste elftallen van vv Dinteloord & SV DOSKO. Op dit moment is Shane hoofdtrainer bij v.v. Kapelle.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.