Albert Heijn Oud-Beijerland straks weer als nieuw na grondige verbouwing, Winkel 2 weken dicht in maart

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
De eerste winkel van Albert Heijn in Oud-Beijerland, aan de West-Voorstraat. Foto – Stichting Albert Heijn Erfgoed, albertheijnerfgoed.nl/

Oud-Beijerland – Albert Heijn in het winkelcentrum Beijerse Hof sluit zaterdag 9 maart om 17:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt vervolgens flink verbouwd. Op zaterdag 23 maart gaat Albert Heijn Oud-Beijerland om 11:00 uur weer open. “Het wordt een gezellig feest. Een dj zorgt voor goede muziek, een barista voor lekkere koffie en met de hamster mag je op de foto”, zegt supermarktmanager Collin Korporaal. “Ook krijgen de eerste 600 klanten iets lekkers om de opening te vieren.”

De wensen van de klanten zijn meegenomen in de verbouwingsplannen. Zo was er behoefte aan een uitbreiding van het assortiment. Dankzij een slimme herinrichting gaat dat lukken. De Albert Heijn krijgt over de hele linie een groter aanbod, maar ook lekker brede paden en overzichtelijke afdelingen. Collin Korporaal: “Klanten zullen niet weten wat ze zien. Als je straks binnenkomt, dan word je meteen verrast door het grote versplein met heel veel groente en fruit.” Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo in Oud-Beijerland of de  Albert Heijn-winkels in de buurt zoals die in de Kerkstraat in Strijen of  aan de Weth. van der Veldenweg 8 in Numansdorp en aan de Gravin Sabinastraat 52 in Zuid-Beijerland.


Het winkelteam van Albert Heijn Oud-Beijerland kijkt uit naar de opening van hun vernieuwde winkel.

120 jaar Albert Heijn-ervaring
Albert Heijn vestigde zich al op 30 december 1937 in Oud-Beijerland. De eerste winkel zat aan de West-Voorstraat. Begin jaren ’70 van de vorige eeuw volgde een verhuizing naar winkelcentrum Beijerse Hof. “Daar zitten we dus al ruim vijftig jaar!” De opening van de vernieuwde winkel wordt op zaterdag 23 maart officieel verricht door drie medewerkers. Zij hebben bij elkaar maar liefst 120 jaar Albert Heijn-ervaring. “Kom langs, iedereen is van harte welkom om bij de opening aanwezig te zijn”, aldus de supermarktmanager.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.