De voorbereidingen voor Tour langs de Boer op Hemelvaartsdag 9 mei a.s. zijn in volle gang.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Traditiegetrouw is het op Hemelvaartsdag Tour langs de Boer in de Hoeksche Waard. Op donderdag 9 mei 2024 is het alweer de 10 e keer dat dit educatieve, gezellige familie evenement plaats zal vinden.

Tal van boerderijen, molens en musea zijn open voor het publiek. Diverse rondleidingen en op elk erf een activiteit speciaal voor kinderen. Maar we hebben ook wat nieuws…

Diverse agrarische bedrijven gaven aan het heel leuk te vinden om een groep te ontvangen voor een rondleiding op het bedrijf. Via de website www.tourlangsdeboer-hw.nlkan men in mei tickets reserveren voor een bepaald tijdstip.

Dus bij mooi fietsweer, plan een rondje door de Hoeksche Waard en reserveer t.z.t een unieke rondleiding via de genoemde website. Ook zijn de speciale rustpunten voor fietsers met Hemelvaartsdag in de Hoeksche Waard gestart, allemaal leuke locaties om even te stoppen.

Kortom de voorbereidingen voor Tour langs de Boer zijn in volle gang.

Heb jij een agrarisch bedrijf? Zou je graag aan het publiek willen laten zien met hoeveel zorg en passie je dagelijks bezig bent om veilig en gezond voedsel in de Hoeksche waard te produceren?

Of heb je andere leuke ideeën?

Laat het ons weten, graag een mailtje naar [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.