Fien & Teun Roadshow in de kerk de Poort op zaterdag 16 maart

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Een concert geven gaat niet zomaar. Daar heb je ten eerste de muzikanten van het leerlingenorkest nodig. Onder leiding van dirigent Julian van der Linden. Wat nog meer? Instrumenten, natuurlijk. Bladmuziek is ook handig en sla en worteltjes en… Sla en worteltjes? Dat is gek. Maar niet als Fien & Teun langskomen met de Fien & Teun Roadshow!

Tijdens het voorjaarsconcert van Muziekvereniging De Bazuin komen de twee vrolijke boerenkinderen uit het dorpje Molenwaard op bezoek in Oud-Beijerland. Tijdens een muzikale en humorvolle show leren Fien en Teun over dieren, eten en de natuur.
Kinderen in groep 1 en 2 van Oud-Beijerlandse basisscholen krijgen voorafgaand aan het concert muziekles zodat zij tijdens het concert met het leerlingenorkest kunnen meespelen.
Dit agrarische concert vindt plaats op zaterdagmiddag 16 maart om 15.00 uur in De Poort, Polderlaan 1 in Oud-Beijerland.
Kaarten à €12,50 (t/m 8 jaar €7,50) zijn te koop via www.ticketkantoor.nl/shop/bazuinfienteun

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.