OSV onderuit tegen Overmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read

OSV Oud-Beijerland heeft op sportcomplex ‘Olympia’ het duel tegen Overmaas verloren. De All4Logic-formatie van trainer Peter van Gestel trok tegen de nieuwe runner-up, na een 0-3 ruststand, deze keer met 0-5 aan het kortste eind.


Het team van trainer David van Dam maakte vanmiddag een gretige indruk en drukte dit al snel uit in een treffer. Zo was het Ebibekir Arslan, die in de 8e min. uit de draai de bal laag in de hoek wist te plaatsen achter OSV-doelman Donovan Levestone: 0-1. Na een kwartier spelen stond de 0-2 al op het scorebord, toen de vrijstaande Mourad Boudal de bal uit een hoekschop wist in te koppen. De kansen voor de thuisploeg waren darentegen schaars. Een goede actie van Raylicho Babel over de achterlijn vond voor het doel echter geen medespeler. Aan de andere kant was het in de 31e min. opnieuw Ebubekir Arslan, die door het centrum van de OSV-verdediging slingerde om met een lage schuiver de bal langs de OSV-doelman te plaatsen: 0-3.
Ook in de tweede helft hadden de bezoekers het betere van het spel en was het opnieuw Ebubekir Arslan, die in de 54e min. bij de tweede paal de bal uit een hoekschop wist binnen te koppen: 0-4. Een kwartier voor tijd bepaalde Jamie dos Santos Monteiro Vieira de eindstand op 0-5 door de bal in het verlaten doel te plaatsen.

OSV kende vanmiddag door de vele geblesseerden in de tweede helft opnieuw twee debutanten, te weten Joost de Ruiter (36) en René van Buren (37).

Zaterdag 23 maart a.s. gaat OSV op sportpark “Olympia” in Rotterdam op bezoek bij FC IJsselmonde, dat bij SVS met 0-2 wist te winnen. Overmaas ziet als runner-up Slikkerveer op bezoek komen, dat thuis met 3-0 te sterk was voor Zwarte Pijl. Koploper FC Binnenmaas ziet na het 0-0 gelijkspel bij CKC nu SSS op bezoek komen, dat thuis met 1-0 wist te zegevieren over LMO. Zwarte Pijl treft CKC op sportpark ‘De Venhoeve’.
Op zaterdag 30 maart a.s. gaat OSV dan weer op bezoek bij LMO voor het laatste uur van de op zaterdag 24 februari jl. voortijdig beëindigde wedstrijd.

OSV Oud-Beijerland – Overmaas 0-5 (0-3): 8. Ebubekir Arslan 0-1; 16. Mourad Boudal 0-2; 31. Ebubekir Arslan 0-3; 54. Ebubekir Arslan 0-4; 74. Jamie dos Santos Monteiro Vieira 0-5.


OSV Oud-Beijerland:
Donovan Levestone – Ryan Langenberg, Romano Liefeld, Anel Kudic en Calvin van Beijeren – Jeandre Andrea (50. Joost de Ruiter), Mounir Battouh (78. Kililou Agrièn) en Shurnel Francois (65. René van Buren) – Raylicho Babel, Luca Dorst en Jayden Spiering.

Overmaas: Ebubekir Duran – Mourad Boudal (65. Nadeem Nazir), Jerzy Saris, David dos Santos Ferreira en Jay Tahloe – Daniel Makatita (65. Aldair Dest), Jamie dos Santos Monteiro Vieira en Jordie Birtantie (46. Mohamed Boudal) – Rachid Boudal (57. Bradley Saris), Roshendell Manuel (57. Reyvon Allee) en Ebubekir Arslan.

Arbiter Ralph Majenburg uit Brielle toonde in het sportieve duel gele kaarten aan de OSV-spelers Mounir Battouh en Anel Kudic en aan Overmaas-speler Roshendell Manuel..

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren