De energiecoach en informatie over de belastingaangifte bij Het Oogcafé op 25 maart

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read

Elke laatste maandag van de maand in 2024 wordt een Oogcafé georganiseerd. De eerst volgende bijeenkomst is op maandag 25 maart aanstaande. Het Oogcafé Hoeksche Waard is dé plek waar alle zintuigen aan bod komen! Het café is in de eerste plaats bedoeld voor alle inwoners van de Hoeksche Waard en omstreken met een oogaandoening of zichtprobleem. Maar uiteraard zijn ook partners, familieleden, vrienden of andere geïnteresseerden van harte welkom.

Ontmoet andere inwoners en wissel ervaringen en informatie uit onder het genot van een kop koffie of thee. De inloop is vanaf 14.00 uur bij Boezem & Co te Oud-Beijerland aan de Boezemsingel 7. Dat is naast de kinderboerderij, parkeren is daar ook mogelijk. Met openbaar vervoer kunt u de buurtbus nr. 712 nemen, deze stopt direct voor de deur. Verdere vervoersalternatieven naast de regulier vervoer zijn ANWB Automaatje (buiten de dorpskernen) of de Wielewaal (binnen Oud-Beijerland). Toegang is geheel gratis, een vrijwillige bijdrage voor de koffie of thee mag.

De energiecoach helpt u besparen. Of u uw huis nu koopt of huurt, elke maand betaalt u voor het gebruik van stroom en gas. We hebben allemaal gemerkt dat die prijzen flink stijgen, waardoor de maandelijkse energierekening veel geld kost. Misschien heeft u moeite om de energierekening te betalen? Of wilt u weten hoe u thuis energie kunt besparen om de energierekening te verlagen? Kom naar het Oogcafé waar Jonathan Reitsma, energiecoach van de gemeente Hoeksche Waard, u meer verteld. U kunt die middag ook een afspraak maken voor een gratis gesprek bij u thuis. Naast tips die afgestemd zijn op uw situatie, kan de energiecoach met u meedenken over een logisch stappenplan om uw woning verder te verduurzamen.

De informatie belastingaangifte wordt verzorgd door Schipper, een full-service accountants- en advieskantoor. Zij behoren tot de top 25 accountants- en advieskantoren in Nederland en bestaan sinds 1938. Inmiddels heeft Schipper negen vestigingen in Zuidwest-Nederland, van Terneuzen tot Barendrecht. Met circa 350 medewerkers bieden zij ondernemers, maar ook particulieren een full-service dienstverlening. Het leveren van absolute kwaliteit vinden zij hierin vanzelfsprekend. Met hun persoonlijke aanpak en hoge betrokkenheid maken zij het verschil. Daarom zullen zij op maandag 25 maart 2024 een presentatie over de aangifte inkomstenbelasting 2023 komen geven. Tijdens de presentatie wordt ingegaan op hoe aangifte gedaan kan worden, wat in de aangifte moet worden opgenomen en welke toeslagen eventueel van toepassing zijn. Ook ontvangt u tips en tricks en is er ruimte voor het stellen van vragen. Maak van deze kans gebruik. Zien wij u daar?

Het programma ziet er als volgt uit;

– 14.00 tot 14.15 Inloop met koffie en/of thee

– 14.15 tot 15.00 Elise van den Breevaart (fiscalist Schipper)

– 15.00 tot 15.15 Pauze (koffie en thee)

– 15.15 tot 15.50 Jonathan Reitsma (energie coach)

– 15.50 tot 16.00 Afsluiting

Wilt u aanwezig zijn? Mail naar: [email protected]

Vervoer nodig of nog andere vragen? Neem contact op met Welzijn Hoeksche Waard 088-7308900 voor meer informatie.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.