Start nieuwe ontmoetingsplek in Nieuw-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

In Nieuw-Beijerland start woensdag 3 april een ontmoetingsplek voor ouders, verzorgers en grootouders met jonge kinderen. De eerste keer is er speciaal voor de opening een workshop Muziek op Schoot. Deze ontmoetingsplek is de 10e ontmoetingsplek die Welzijn Hoeksche Waard start voor ouders en krijgt de naam ’Mini Robben’.

Op deze ochtenden kunnen inwoners elkaar ontmoeten. Het is een plek waar jonge kinderen van 0-4 jaar met andere kinderen leren spelen, in een geheel vrijblijvende en veilige omgeving. Tijdens de ochtenden schenken de vrijwilligers koffie, thee en siroop met iets lekkers en gezonds. Zij heten de bezoekers welkom en maken een praatje. Ook organiseren zij soms een leuke, korte activiteit voor de kinderen of de volwassenen. Het is een plek waar men terecht kan voor het uitwisselen van ervaringen en tips bij het opvoeden en opgroeien.

De ochtenden vinden plaats in de Peuterspeelzaal Robbedoes in de Achterstraat 7. Het is elke veertien dagen op alle even weken en de gratis inloop is van 10.45-12.15 uur. Voor meer informatie kan men vrijblijvend contact opnemen met Arianne Vermeulen, 06 33 189 166, [email protected] of kijk voor meer ontmoetingsplekken op www.oudersHW.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren