Albert Heijn Oud-Beijerland feestelijk heropend

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Anita, Erwin en Petra knipten samen het lint door. Deze medewerkers hebben bij elkaar meer dan 120 jaar Albert Heijn-ervaring. - Foto Albert Heijn

Het was vandaag gezellig druk in winkelcentrum Beijerse Hof. Daar ging om 11:00 uur de compleet verbouwde Albert Heijn weer open. De winkel ziet er nu als nieuw uit en heeft een groot versaanbod. Supermarktmanager Collin Korporaal en zijn medewerkers kregen meteen al veel complimenten. “Klanten vinden de winkel mooi en lekker ruim van opzet. Ook zijn zij blij dat de bekende gezellige sfeer gewoon is gebleven.”

De Albert Heijn heeft vlak voor de verbouwing de overgebleven voorraad verse producten en diepvries aan Voedselbank Hoeksche Waard geschonken. Deze organisatie kon een bestelbus vol met producten meenemen. “Weggooien is natuurlijk zonde. Heel fijn om zo dit goede doel extra te kunnen ondersteunen”, aldus de supermarktmanager.

De nieuwe vleesafdeling – Foto Albert Heijn
Hamsteren maar op de nieuwe groenteafdeling – Foto Albert Heijn

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.