Filmmiddag in ’t Huys te Hoecke in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto PR

Hoeksche Waard – Gezellig een middag uit in de Hoeksche Waard? Samen met je man/vrouw, vriend/vriendin, of alleen, om nieuwe contacten te leggen? Humanitas Interessebank organiseert samen met De Huiskamer van de Wijk en de Bibliotheek Hoeksche Waard een filmmiddag. Op donderdag 18 april van 13.30 uur tot 17.00 uur wordt de film Les Uns et les Autres vertoond in ’t Huys te Hoecke in Puttershoek.

Les Uns et les Autres schetst de levensloop van vier muzikale stellen en hun kinderen. Het verhaal begint in 1936 en eindigt in 1980, het jaar waarin de Amerikaanse Glenn en Suzan, Simon en Anne uit Parijs, de Duitse Karl en Madga en het Russische koppel Boris en Tatjana elkaar treffen op een UNICEF-gala en de verhaallijnen elkaar kruisen. Deze epische film neemt een flinke hink-stap-sprong door de geschiedenis en maakt gebruik van bekende en onbekende ware gebeurtenissen. De liefde voor de muziek brengt alle personages bij elkaar in de wervelende finale, met een door Maurice Béjart gechoreografeerde opvoering van Ravels Boléro.

Deze film is voor iedereen die houdt van muziek en dans. De hoofdrollen worden vertolkt door James Caan, Fanny Ardant en Geraldine Chaplin.

De film wordt vertoond op donderdag 18 april ’s middags van 13.30 tot 17.00 uur in het Zorgcentrum ‘t Huys te Hoecke in Puttershoek. In de pauze wordt een kopje koffie of thee geschonken. Graag vooraf aanmelden bij de Interessebank van Humanitas via e-mail: [email protected].

‘t Huys te Hoecke | Zomerplein 15 | Puttershoek | 18 april 2023 | Toegang € 5,00 inclusief koffie of thee | Betaling aan de zaal.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren