Leer tekenen met 3D-pennen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Pixabay

Oud-Beijerland – Het makerslab van de Bibliotheek heeft weer iets nieuws om uit te proberen: 3D-printpennen. Wil je eigen gemaakte originele oorbellen maken, een sleutelhanger of wil je juist het Oude Raadshuis namaken? Kom dan langs op 10 april en leer spelenderwijs 3D-tekenen met 3D-printpennen.

Deze workshop is een introductie in het 3D-tekenen. Omdat het werken met een 3D-printer tijdrovend is, ligt er nu de kans om met dezelfde techniek met behulp van 3D-printpennen hetzelfde te doen. De technische werking is identiek aan een 3D-printer,  stimuleert de creatieve werking van het brein en versterkt het ruimtelijk inzicht. Het ontwerp is meteen klaar en kan mee naar huis genomen worden. Er is geen ervaring met 3D-tekenen nodig. De 3D-pennen zijn gesponsord door het Oranjefonds.

Deze activiteit is voor iedereen vanaf 8 jaar en vindt plaats op 10 april van 14:15 tot 16:00 uur in het Hoeksch MaakLokaal in de Bibliotheek Oud Beijerland (Oude Raadhuis, Waterstal 1).

Kosten voor deelnemer is € 5,00 met biebpas, € 6,00 zonder biebpas, € 4,20 met een plusabonnement. Aanmelden kan via de agenda van de website van de Bibliotheek


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren