Fregat in Oud-Beijerland is wederom PaasHaas-domein!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

2e Paasdag  was het weer zover, de PaasHaas had weer zo’n 300 eitjes verstopt en ruim 30 kinderen van het Fregat, de Klipper en de Zoomwijcklaan in Oud-Beijerland konden naar hartelust zoeken, rennen en plezier maken.Er waren 3 gouden eieren verstopt die voor de ‘vinders’ nog een extra prijsje opleverde.


Terwijl de vaders, moeders, opa’s en oma’s fanatiek meezochten of even een heerlijk stukje paasstol nuttigde hadden de kinderen alle tijd en ruimte om met elkaar deze klus te klaren.
Ook konden de kinderen worden geschminkt met prachtige paascreaties door Roceeschmink. (Zij heeft tevens dit evenement georganiseerd, RED). Dank aan alle buurtbewoners die een handje meehielpen of hun tuin ter beschikking stelde. Het was weer een feest!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.