LHW stelt vragen aan wethouder over prijsverschillen zwembaden Bres Accommodaties

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto: Bres

Raadslid  Erwin Niedeveld heeft vragen heeft ingediend bij de wethouder betreffende opvallende prijsverschillen voor de zwembaden van Bres Accommodaties in Klaaswaal en Binnenmaas. De vragen zijn gericht op het onderzoeken van de redenen achter deze variërende tarieven en het nemen van stappen om eventuele ongelijkheden aan te pakken.

Het raadslid van Lokalen Hoeksche Waard heeft de aandacht gevestigd op significante tariefverschillen tussen zwembadabonnementen, bij zwembaden beheerd door BRES, binnen de Hoeksche Waard. Het prijsverschil kwam naar voren in vergelijkingen tussen abonnementstarieven van zwembaden in Binnenmaas en Klaaswaal, waarbij opgemerkt werd dat een seizoensabonnement na 1 mei in Klaaswaal wordt aangeboden voor €82, terwijl een vergelijkbaar abonnement in Binnenmaas slechts €69,50 kost.

Als er geen rede is om een prijsverschil te hanteren tussen de zwembaden van Klaaswaal en Binnenmaas vinden wij dat de tarieven gelijk getrokken moeten worden, aldus het raadslid Niedeveld.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren