Politie pakt verdachte van bankhelpdeskfraude op in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Politie Hoeksche Waard

Oud-Beijerland – Dinsdag 9 april rond 17:30 uur kreeg de Politie een melding van een inwoner uit Oud-Beijerland. Hij zou aan de telefoon zijn met een medewerker van de bank. Hij moest zijn pinpas en pincode afgeven aan een koerier die onderweg was naar de woning.

De bewoner was echter zo slim om de Politie  in te schakelen, zodat de Politie de koerier op konden wachten vanuit de woning. Bij binnenkomst werd de koerier op heterdaad aangehouden terzake oplichting.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren