Voorjaarsmarkt bij de Rembrandt

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Zaterdag 20 april van 10.00-16.00 uur is er een voorjaarsmarkt op het plein bij Rembrandt in Oud-Beijerland. De hele dag door wordt het Rad van Avontuur gedraaid met mooie prijzen waar onze plaatselijke middenstand aan meegewerkt heeft.

Bij diverse kramen kunt u terecht voor cadeautjes, o.a. zelfgemaakte door onze creatieve bewoners en vrijwilligers, sieraden, shawls,  en andere accessoires, voorjaarsplanten, bakkersproducten van bakker Jan de Koning, boeken, brocante o.a. van ‘Van de Zolder geplukt’, rommelkraam, snoepgoed. Er is een grabbelton en er loopt een dame in een grabbeljurk waar kinderen een envelop kunnen trekken.

Om 14.00 uur is er een demonstratie van Swingend Fit met live muziek.

Natuurlijk is ons terras geopend en kunt u bij ons terecht voor o.a. poffertjes en een hapje en een drankje.

De hele dag door geven dames een demonstratie met een spinnenwiel.

Dit wordt georganiseerd door De Vrienden van Rembrandt, een groep mensen die d.m.v. acties probeert extra geld op te halen voor  broodnodige voorzieningen die niet vanuit het reguliere budget bekostigd kunnen worden.

De opbrengst van deze dag wordt gebruikt voor de aanschaf van een braintrainer, kosten €4500. Een aangepast apparaat dat zoals het woord al zegt gebruikt wordt om de hersenen te trainen op een uitnodigende manier.              Kijkt u eens op: www.braintrainerplus.com.

 Helpt u mee dit doel te bereiken? Van harte welkom!

Informatie: [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren