Tour langs de boer, het leukste dagje uit op Hemelvaartsdag in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Op Hemelvaartsdag op 10 verschillende locaties worden super leuke, sportieve en vooral leerzame activiteiten georganiseerd, speciaal voor kinderen. Deze locaties noemen we tourkaartdeelnemers. Je kunt mee doen aan al deze activiteiten door een tourkaart te kopen via de website www.tourlangsdeboer-hw.nl. De tourkaart kost € 5,00 per kind. Met je bestelde tourkaart kun je starten op een van de 10 locaties. Hoe eerder je bent met het bestellen van je tourkaart, des te meer keuze in startlocaties en afhaaltijden.

Tour langs de boer 2024 zijn niet alleen agrarische bedrijven maar ook de molens en museums doen mee. Zo geeft Tour langs de Boer een beeld van het verleden en heden van het boerenleven in de Hoeksche Waard. Op onze website, is precies te lezen wat er waar te doen is. Zo kan iedere bezoeker zijn of haar favoriete belevingsuitje langs de unieke boerderijen, molens en museum zelf samenstellen. Let op, zeker in de laatste week zullen er nog veel verrassende mogelijkheden via de site www.tourlangsdeboer-hw.nl volgen.

Tour langs de Boer viert in 2024 het 10 jarig jubileum. Er is daarom nog veel meer te doen. Vooral educatieve, kleinschalige bedrijfsbezoeken waarvoor van tevoren via www.tourlangsdeboer-hw.nl een ticket geboekt kan worden. De nieuwe opzet betekent dat er nog extra locaties open zijn met nog meer leuke activiteiten. Op Hemelvaartsdag een rondje fietsen? Boek een rondleiding bij Mariënhof/Weiderund, Totalis Naturales of Hoeksche Chips, help met melken in een echte melkstal, speel een potje boerengolf of stap op de fiets en doe een rondje langs de nieuwe rustpunten www.rustpunt.nu die in het fietsseizoen open zijn voor een bakkie koffie.

Bestel uw tourkaarten op tijd, er is een beperkt aanbod zodat we iedereen een leuke dag kunnen bezorgen. Op deze manier proberen we dit unieke evenement op Hemelvaartsdag in stand te houden voor jong en oud die graag de mooie boerenerven, boerderijwinkels,  historische molens, chipsfabriek en natuurlijk Museum Hoeksche Waard willen bezoeken.

Van 10.00 tot 16.00 uur ben je welkom op alle locaties!

Graag tot ziens op Hemelvaartsdag!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren