Volop activiteiten rond en op Koningsdag in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Koningsdag komt eraan en in Puttershoek zijn er volop activiteiten te beginnen op vrijdag 26 april de Kingsnight in Café ‘t Veerhuys. Het dak gaat eraf met leuke muziek en de beats van de lokale DJ Danzz! De toegang die avond is gratis. Aanvang 21.30 uur. 

Koningsdag

De Stichting Rood Wit Blauw Puttershoek heeft op  Koningsdag  op het Maximaplein  een mooi programma opgezet voor Koningsdag! Er is van alles te doen voor jong en oud. We hopen dat iedereen komt zodat we er met z’n allen een geweldig feest van kunnen maken. Zowel overdag als de avond is gratis inloop.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren