Groot nieuws uit Numansdorp: ’t Schippershuis ondergaat metamorfose!

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Ben je een fan van gezellig tafelen met uitzicht op het pittoreske haventje van Numansdorp? Dan hebben we fantastisch nieuws! ’t Schippershuis, een begrip in de regio, krijgt niet alleen nieuwe eigenaren maar gaat ook een frisse toekomst tegemoet met een grondige verbouwing en heropening. Maak kennis met het dynamische duo Cameron en Kay de Jong uit Strijen, die met hun passie en ervaring in de horeca en slagersvak dit avontuur aangaan. Hun verhaal is er een van lokale trots en ondernemersgeest, waarbij Kay’s diepgewortelde wortels in het slagersvak en Cameron’s achtergrond in de hotellerie de perfecte ingrediënten vormen voor deze nieuwe onderneming.

Het stel neemt het roer over van Daan en Miranda van der Giesen, die na veertig jaar besloten hebben hun leven een nieuwe wending te geven. Maar geen zorgen, de essentie van ’t Schippershuis blijft behouden. Cameron en Kay hebben grootse plannen om het restaurant niet alleen een moderne twist te geven maar ook de rijke historie en het karakter van ’t Schippershuis te eren. Verwacht een sfeervolle ambiance waarin het beste van twee werelden samenkomt: topkwaliteit en de authentieke, gezellige sfeer die ’t Schippershuis altijd heeft gekenmerkt.

Cameron: “Het idee is simpel maar belooft zéker wat te worden: een plek creëren waar iedereen, van de lokale gemeenschap, jong en oud, tot fijnproevers van ver buiten de regio, kan genieten van heerlijke, betaalbare gerechten. Kay vult aan: “En dat alles in een setting die zowel moderne trends volgt als eer betoont aan de tijdloze charme van het oude Schippershuis.

Heropening najaar 2024

Terwijl de verbouwingen nog moeten gaan beginnen, kijken Cameron en Kay uit naar de heropening in het najaar. Het Schippershuis is niet zomaar een restaurant; het Schippershuis is een belofte van passie, kwaliteit en gemeenschapsgevoel. Dus houd je agenda vrij en bereid je voor op culinaire avonturen bij ’t Schippershuis in Numansdorp. De toekomst smaakt hier buitengewoon goed! www.schippershuis.nl

Cameron en Kay zijn op zoek naar een compleet nieuw team.

Lijkt het jou een spannend avontuur om betrokken te zijn bij de vernieuwde opzet van restaurant ’t Schippershuis in Numansdorp? Het Schippershuis is op zoek naar avontuurlijke koks en medewerkers voor de keuken en bediening, jong of oud, die het team willen vormgeven en willen versterken. Dus, heb je interesse om te komen werken bij het leukste restaurant in de Hoeksche Waard? Bij ‘t Schippershuis maken ze solliciteren zo gemakkelijk en toegankelijk mogelijk!

Interesse? Aarzel dan niet! Neem contact op door even te bellen, een appje te sturen, “Een mailtje te schieten” of vul gewoon het contactformulier in op de website. Simpel. https://www.schippershuis.nl/werken-bij-schippershuis/ En onthoud: bij het Schippershuis draait het niet om wat je al kunt, maar om wat je wilt leren.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren