Historisch archief Oud-Beijerland op dinsdag 23 april weer geopend in het Oude Raadhuis

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Beneden Molendijk, ca. 1920 - Foto HVO

Op dinsdag 23 april opent de Historische Vereniging Oud-Beijerland  weer haar deuren van het historisch informatiepunt in het Oude Raadhuis aan de Waterstal in het Spuidorp.Het informatiepunt is dinsdag  geopend van 14.00- 16.00 uur.

In deze locatie beheert de Historische Vereniging ca. 200.000 documenten en foto’s over de rijke geschiedenis van Oud-Beijerland.Als u zich meldt aan de balie van de bibliotheek, wordt u door een van de vrijwilligers opgehaald en verder te woord gestaan in de voormalige burgemeesterskamer.

Kijk ook  even op onze vernieuwde website www.hvobl.nl  is een dorpswandeling te downloaden, met veel informatie over de monumentale en karakteristieke gebouwen langs de wandeling. Er staat ook een huizenbank op met meer dan 300 panden. En uiteraard veel foto’s.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren