Uitje naar Walibi in het kader van de Week van de jonge mantelzorg 2024

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren, in de leeftijd van 8 t/m 24 jaar die zich zorgen maken over- of zorgen voor iemand in hun naaste omgeving die te maken heeft met een verslaving, (psychische) ziekte, handicap of beperking. In de week van de jonge mantelzorger (begin juni) organiseert MEE Mantelzorg een uitje voor jonge mantelzorgers die wonen op de Zuid-Hollandse Eilanden (Hoeksche Waard, Nissewaard, Hellevoetsluis, Westvoorne en Brielle).

Op zaterdag 8 juni gaan we met de jonge mantelzorgers in de leeftijd van 8 t/m 24 jaar naar Walibi met de bus. Opgeven voor het jonge mantelzorguitje kan (onder de 16 jaar met toestemming van 1 ouder) vóór vrijdag 17 mei via het telefoonnummer 0181 333507 of e-mailadres: [email protected] onder vermelding van ‘JMZ uitje’ met daarbij je naam, adres, geb. datum en tel nummer van ouders! Kent u een jonge mantelzorger? Geef het door!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren