Ouder- en peuterochtend Numansdorp zoekt vrijwilligers

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

In Numansdorp start binnenkort een ontmoetingsplek voor ouders, verzorgers en grootouders met jonge kinderen. Hiervoor zoekt men nieuwe vrijwilligers die gastvrij zijn. Op deze ochtenden kunnen ouders/ verzorgers elkaar ontmoeten. Het is een plek waar jonge kinderen van 0-4 jaar met andere kinderen leren spelen, in een geheel vrijblijvende en veilige omgeving.

De vrijwilligers schenken koffie, thee en siroop met iets lekkers of gezonds. Ook organiseren zij soms een leuke, korte activiteit voor de kinderen of de volwassenen. De vrijwilligers krijgen goede begeleiding bij het voorbereiden en uitvoeren van deze ochtenden. Welzijn Hoeksche Waard heeft al tien van deze plekken verspreid over de Hoeksche Waard opgezet.

De ochtenden starten over enige tijd op de woensdagochtend, waarschijnlijk eens per 14 dagen en niet in de schoolvakanties. Voor meer informatie kan men vrijblijvend contact opnemen met Arianne Vermeulen, 06 33 189 166, [email protected] of kijk op www.oudersHW.nl voor meer ontmoetingsplekken.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren